Thursday, September 17, 2015

Excuse my language.

Compassieloze bange hufter.
Ik zal je naam nooit meer noemen online, omdat elke "hit" er één is en jij er alleen maar een podium door krijgt. Maar iedereen weet dat ik het over jou heb. Het zou ook over eender welke andere collega van je kunnen gaan die op dezelfde manier in het parlement is gerold, met dezelfde nationalistische bull-shit slogans... 
Maar vandaag gaat het over jou. 
Jij brengt hoop voor alle a-politieke-nonos in dit land. "Kijk mama! Zonder hersens!". Ook als je verder nooit iets constructiefs hebt bijgedragen aan een samenleving waar je geheel toevallig bent gebaard, kun je rijk worden in dit land, jij bent het levende bewijs. Zolang je er maar voor zorgt dat je genoeg populistische schijterds zo ver krijgt op je te stemmen. Ook slechte publiciteit is publiciteit en houdt jouw reet op het pluche, omdat er genoeg onnozelaars zijn met het IQ van een pantoffeldiertje die het wel lollig vinden dat iemand voor al die monotone verbale diarree geld krijgt.
Wie is hier nu de gelukszoeker?
Ik zou je van alles kwalijk kunnen nemen. Je houding tegenover alles wat niet naar pepernoten en kaas riekt. Je manier van politiek bedrijven die ik alleen nog maar kan classificeren als politiek hooliganisme. Die ondemocratische nep-partij van jou waar mensen niet eens lid van kunnen worden, met je brave handlangers die zich uit de totaal onduidelijke geldstroom waar jij geen openheid over geeft vorstelijk laten betalen om ja te knikken. Je kapsel. Je lelijke stropdas. Alles wat je ooit gezegd hebt eigenlijk.

Maar dat jij je nu ook nog opgooit als de verdediger van mijn zedigheid, doet me verlangen naar een kwartier met jou in een afgesloten ruimte, ik een honkbalknuppel, jij geen helm.
Ik ben namelijk niemands meisje nie!
Inhalige pedante klootviool.

http://www.nu.nl/politiek/4127695/oppositie-eist-meer-geld-politie-en-justitie.html


(opvang in de regio....)

No comments: