Sunday, August 09, 2009

Booked!

Terwijl de rest van iedereen om ons heen terug aan het komen is van vakantie, beginnen wij aan onze voorpret van de onze.
In Oktober pas, het duurt even maar dan heb je ook wat.
We zitten om de hoek van waar we "altijd" verblijven, maar daar was het dak van ingestort de laatste keer dat we daar waren.
Ons is beloofd dat het ondertussen allemaal dik in orde is.
De gaten in het dak zijn gedicht, met wat stopverf, lijm en een nieuwe teerlaag, maar de elektrische leidingen, die opeens water lekten, zijn waarschijnlijk niet vervangen.
Maybe not....

Aangezien we namelijk de extra kamer deze keer niet kunnen gebruiken om uit te wijken, we gaan namelijk met vijf in plaats van vier mensen deze keer, hebben we nu toch maar iets anders met a seaview gevraagd en met wat geluk is het morgen ofzo helemaal rond.

En het is met nog wat meer geluk een waterdicht cottage, maar de ligging is ideaal!

Nog twee maandjes.
Moet lukken.
Acht weken werken en blokken, en proberen het hoofd koel te houden, uitwaaien doe ik daar wel.
Met een boek, muts en een pint op het bankje voor de Cod and Lobster.
Ik tel al vast af...

4 comments:

Sonnie said...

Oh heerlijk vooruitzicht! Wij zijn net terug uit Schotland, maar ik zou zo weer op de boot willen stappen. Man wat mis ik dat land..

Strangebrew said...

Hey Sonnie! Alles goed? Ik ken het gevoel, vooral het wegvaren en de kustlijn te zien verdwijnen doet zeer...
Maar nog een paar weken en dan gaan we weer een weekje, dit keer gaat diezelfde vriend als waar we toen mee naar Schotland zijn geweest ook mee. Hij is net als ik totaal verslingerd aan de Yorkshire-coast en aan de stad Whitby...
Ik ga snel jullie Schotse foto's checken.
Alle goeds en groetjes ook aan Tieske en Samuel!

Sonja said...

Haha groetjes terug en bedankt voor je leuke berichtje in het gastenboek. Wist je al dat Sam zelfs een eigen vakantieverslagje heeft op zijn deel van de site? ;-P
Leuk dat jullie de zelfde plekken hebben bezocht. Waar jullie heen gaan ben ik nog nooit geweest moet ik zeggen. Maar het is vast ook erg mooi, het is immers GB! ;-)

Strangebrew said...

Hear, hear!