Thursday, November 23, 2023

He-Who-Must-Not-Be-Named

Dan heb je jarenlang geroepen dat allochtonen een groot gevaar zijn, en wil je óók hun premier zijn? Met zulke vrienden hebben ze helemaal geen vijanden meer nodig.

Je hebt jarenlang geroepen dat je uit de Unie wilt en nu ga je de boeren die je hebt weggeharkt bij Caroline vertellen dat ze de subsidies uit Brussel kunnen vergeten?

Je hebt zogenaamd helemaal geen standpunten meer over euthanasie, abortus, studieschulden, jeugdzorg of andere links of rechts-liberale stokpaarden, maar sluit je maar al te graag aan bij de groep wolven die voortdurend in het bos huilen over genderterreur (kamelen en dromedarissen, whatever) en tsunamis van vluchtelingen die beter in het land waar ze vandaan vluchten opgevangen kunnen worden.

Buitenlandse studenten en arbeidsmigranten hebben we vanzelfsprekend  niet nodig, de bevolking zal vast zichzelf in rap tempo, als door een wonder, verjongen, maar wie straks jouw luiers verschoont in één van de vele bejaardentehuizen die je wilt gaan bouwen weet jij ook niet.

Je praat niet meer zoveel over bevolkingsverdunning, iemand anders is daar beter in, maar je bent zo identitair als de pest, de Nederlandse Leitkultur is voor jou nog steeds pindakaas en bollenvelden, een gezellig draaiorgel en alleen maar stamppot.

Je visie op onderwijs is nog steeds obscuur: de Nederlandse vlag hijsen, en alles sal reg kom…die kennis past inderdaad op een bierviltje.

Wat je niet begrijpt stamp je stuk. Dat mag vanaf vandaag gewoon, want één op de drie mensen om me heen heeft op jou gestemd, dus jij hebt gelijk. Bedankt en tot ziens.

We zijn eindelijk aan de beurt, ons ellendige bestaan aan de rand van de gapende afgrond zal nu een beetje verlicht worden, de zon komt op en eindelijk, eindelijk!, mogen we altijd alles zeggen wat we denken, niet gehinderd door ook maar het kleinste greintje fatsoen, of door een IQ hoger dan dat van een pantoffeldiertje.

Premier Wilders. Minister President Wilders. Duurt wel even voordat het went. Nog langer voordat het niet meer schuurt. 

No comments: