Friday, January 13, 2006

En waarom valt het nu niet ?

"Of het kabinet komt tot inkeer en besluit niet te gaan, of het kabinet komt er niet uit en klapt uit elkaar...".
Dat was vorige week.
Vandaag las ik dat men bij D66 blij was met de aandacht die de partij had gekregen door het dreigen met harde maatregelen.
Men concludeerde verheugd dat het net doen alsof je heel boos bent kennelijk stemmen oplevert.
UTRECHT - De landelijke D66-top suste gisteren de commotie rond de dreigende kabinetscrisis over de Afghanistan - missie. Maar lokale D66 - lijsttrekkers kraaien al victorie: veel aandacht, dat helpt bij de gemeenteraadsverkiezingen!
De vice-premier houdt de partijleden voor dat de raadsverkiezingen van 7 maart vooral nĂ­et over Afghanistan gaan. Maar tal van lijsttrekkers zien handenwrijvend alle media-aandacht aan. Zo denkt ook de Veenendaalse D66-lijsttrekker Michel van Meijer dat ‘Afghanistan’ wel degelijk zijn weerslag krijgt. „Houd de rug recht! Dat heb ik Pechtold laatst nog gezegd. Juist omdat D66’ers onder druk van CDA en VVD op het laatste moment hun standpunt vaak wijzigen en dat dan op een knullige manier uitleggen".
Bron: De Gelderlander.
http://tinyurl.com/btr88
http://tinyurl.com/d3y3v

Ik vraag me oprecht af wie die randdebielen zijn, die door deze bizarre strategie tot de conclusie komen dat dit een serieuze partij is die je wil laten door regeren...

No comments: