Saturday, December 22, 2007

"3 havo" 2

Een tijd geleden was er nogal wat ophef over een docente die hoegenaamd niet geschikt was om les te geven.
Na maanden van stilzwijgen heeft ze kennelijk toch nog iets toe te voegen aan het verhaal.
Het verhaal is grotendeels wat ik er al van verwacht had.
Een ambachtelijke docente die niets met internet en mobiele telefoons heeft, maar die wel in de gaten heeft dat iedere Oetl*l deze media als een anoniem wapen kan gebruiken.

3 comments:

Alie said...

oooh, ik zou hier zelf wel een hele blog over vol kunnen schrijven, over het internet als medium dus. Het kan heel nuttig zijn maar het heeft ook een hele nare keerzijde. het internet staat ook vol met nutteloze "informatie" die door heel veel mensen klakkeloos word overgenomen (zoals die leuke emails die jan en alleman maar doorstuurt omdat ze denken dat ze iets gratis kunnen krijgen).
ik heb zelf eens aan de ontvangende kant van een lastercampagne gestaan op het internet en dan zie je pas echt wat er allemaal mogelijk is.... Ik krijg de indruk dat mensen heel erg lui zijn geworden dankzij/door het internet (of mischien waren we het al hoor).
Ik vindt dat deze lerares het zelf nog vrij goed heeft aangepakt, er was niet veel tegen te doen en de mensen die er zo snel over oordeelden zijn vaak van het soort dat toch zijn ongelijk niet gauw zal toegeven.

Moniekie said...

Zorgelijk hoe de directie heeft gereageerd - in feite zorgden zij ervoor dat haar naam echt geschaad werd.

Strangebrew said...

Schoolleiders kunnen verrassend dom en onhandig reageren...