Tuesday, March 23, 2010

Hello 文章!

Ik ken 文章 dan wel niet, maar hij/zij/het heeft afgelopen nacht dertig keer het volgende bericht in mijn reactie-box gedumpt:

文章 has left a new comment on your post "Intelligent design 2":

走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,85cc免費影片,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,自拍

Dus.
Ja, ik weet het ook niet, hoor!
Ik ben een half uur bezig geweest met opruimen.
Het valt misschien niet geheel toevallig samen met de berichten over Google in China.
Dit is ofwel een bericht van de Chinese overheid over waarom het beter is voor je geestelijke gezondheid om bepaalde sites niet te bezoeken, dan wel een chinees iemand die me wanhopig probeert te overtuigen van zijn rechten op... iets, op dit moment kan het van alles zijn.
Het doet me vaag denken aan tatoeages die mensen soms nemen, in de veronderstelling dat ze "respect" of "kracht" op hun arm hebben laten zetten.
Terwijl er misschien wel staat "deze stoere sukkel denkt dat er "kracht" op zijn arm staat, maar in feite loopt hij nu rond met de mededeling dat hij fan is van My Little Pony".

Voor deze ene keer geef ik dus een bericht van een Chinese "spambot" door, omdat het wellicht toch een hulpkreet zou kunnen zijn van een Chinese student, die bang is dat China nu de hele verbinding ook vanuit Hong Kong er uit gaat gooien, omdat ik toentertijd solidair was met al die studenten op dat Plein van de Hemelse Vrede, omdat ik tegen censuur ben.
Maar mocht iemand, die het wel kan lezen, me er fijntjes op wijzen dat ik hierboven een artikel aanprijs waarmee je je sigaret droog kunt houden als het regent middels een parapluutje, of onbewust een pleidooi voor het aanschaffen van een plastic persoon voor lange eenzame avonden heb geplaatst... laat het dan even weten, dan gooi ik hem weg zetten we even de vertaling eronder, en mag u zelf bepalen of u het wil lezen of niet..

2 comments:

Ties said...

Ik was zo benieuwd, dat ik Google vertaling erop losgelaten heb. Helaas was het weinig romantisch.

Strangebrew said...

Eh...ok! Dankjewel (proest :)!). Ik was er natuurlijk al een beetje bang voor! Er staat het getal 18 tussen...
Maar ook het oude kengetal van Nijmegen!