Thursday, October 07, 2010

Gramschap 3.

Drie leugens: de heilige drie-eenheid...
De massa-immigratie, de linkse elite, en de islamisering.
Massa-immigratie bestaat niet: al vijftien jaar vertrekken er meer mensen dan er binnen komen, iedere middelbare-school-docent kan dat met statistieken onderbouwen, migratie-cijfers zijn sterk dalende, helaas want door de vergrijzing hebben we hier juist een groeiende beroepsbevolking nodig.
De linkse elite bestaat niet: al vijftien jaar zijn rechts-conservatieve-coalities aan de macht in dit land en toch op z'n minst voor de helft verantwoordelijk voor de puinhopen van links, ik zou bovendien niet weten wat een linkse elite is, tenzij dat iedereen is die meer onderwijs heeft genoten dan een gemiddelde PVV-er.
De islamisering bestaat niet: alle grote religies zijn op hun retour, ook de islam in ons land, het feit dat "allochtonen" (en wat daar onder valt ligt er aan, aan wie je het vraagt) simpelweg de opdracht om goed te integreren uitgevoerd hebben, die groep heeft een gezicht gekregen omdat we ze vroegen zichtbaar deel te nemen aan onze samenleving, ze hebben gebouwen kunnen neerzetten omdat ze de weg in onze bureaucratie beter kennen dan vroeger, het betekent in dit geval niet dat de groep groter is geworden, integendeel.
Van alle migranten is de grootste groep overigens keurig Rooms-Katholiek, en daar laat ik me liever helemaal niet over uit op dit moment, het weekend staat voor de deur en ik heb nu nog een goed humeur...

Maar als je redelijk goed bent in retoriek, en maar lang genoeg je leugens blijft herhalen, gaan mensen het kennelijk vanzelf geloven.
Ook al hebben ze op maatschappelijk niveau al veel meer ellende veroorzaakt dan we ons realiseren, Nederland is namelijk met al die vrije meningen een echte hufter-staat aan het worden, op parlementair niveau zullen ze hopelijk niet veel er van bakken.
Ze hebben helemaal niemand in de Senaat, hun achterban gaat niet naar de Statenverkiezingen dus voorlopig komt het daar ook niet van, en ze hebben te weinig politiek ervaren mensen om in een parlement een deuk in een pakje boter te slaan.
Er komt een moment dat het fenomeen populisme marginaliseert en het electoraat terug gaat naar waar het vandaan kwam.
Toch?

Naschrift: Ik hoop overigens dat ik straks in maart gelijk heb met die opkomst van de Statenverkiezingen...

No comments: